Sociale vaardigheden en weerbaarheid bij kinderen en jongeren

Sociale vaardigheden en weerbaarheid bij kinderen en jongeren - De Klim

Omschrijving

Sociale vaardigheden zijn de basis voor een optimaal zelfvertrouwen. Als kinderen onvoldoende vertrouwen in zichzelf of te weinig sociale vaardigheden hebben dan ondervinden zij hier veel hinder van. We kunnen kinderen via doelgerichte oefeningen en opdrachten stimuleren in het ontwikkelen van deze vaardigheden en bijgevolg hun zelfvertrouwen op te krikken.
Deze opleiding “sociale vaardigheden en weerbaarheid bij kinderen en jongeren” beoogt een zeer praktische en doelgerichte opleiding rond sociale – emotionele ontwikkeling, sociale vaardigheidstraining en het stimuleren van zelfvertrouwen bij kinderen.
Na afloop van deze opleiding ben je in staat om zelf te werken en spelen met kinderen rond zelfvertrouwen, weerbaarheid en sociale vaardigheden.

Inhoud

Voor Wie?

De vorming is toegankelijk voor iedereen die werkt met kinderen/ jongeren: therapeuten, leerkrachten, zorgcoördinatoren, leerlingenbegeleiders, CLB-medewerkers, opvoeders, therapeuten, psychologen…

Waar?

Centrum kLIM
Walburgstraat 12,
9100 Sint-Niklaas

Download hier de folder: Folder downloaden

Vragen?

E-mail via info@centrumdeklim.be of ada@deleidraad.be

Inschrijven

Start 14 maart 2020

Locatie - Duur

Centrum Klim
Walburgstraat 12, 9100 Sint-Niklaas

3 zaterdagen van 09u30 tot 17u00

Docent

Ada Van Moorhem is oprichtster van het multidisciplinair centrum De Leidraad. Zij is kindertherapeute – gezinsconsulente en psychotherapeute.

Prijs

290 euro ( cursus inbegrepen)
Vroegboekkorting 260 euro (inschrijving en betaling voor 11-12-2019)

Wanneer

  • 14/03/2020
  • 04/04/2020
  • 25/04/2020

Inschrijven