VOLZET: Sociale vaardigheidstraining en zelfvertrouwen stimuleren

Omschrijving

Deze opleiding beoogt een zeer praktische en doelgerichte opleiding rond psychosociale weerbaarheid, sociale vaardigheidstraining en zelfvertrouwen stimuleren.

Sociale vaardigheden zijn de basis voor een optimaal zelfvertrouwen. Als kinderen onvoldoende zelfvertrouwen of te weinig sociale vaardigheden hebben dan ondervinden zij hier veel hinder van. We kunnen kinderen en jongeren echter via doelgerichte oefeningen en opdrachten stimuleren in het ontwikkelen van deze vaardigheden en bijgevolg hun zelfvertrouwen op te krikken.

Deze opleiding beoogt een zeer praktische en doelgerichte opleiding rond psychosociale weerbaarheid, sociale vaardigheidstraining en het stimuleren van zelfvertrouwen bij kinderen en jongeren.

Na afloop van deze opleiding ben je in staat om zelf te werken met kinderen en jongeren rond zelfvertrouwen en sociale vaardigheden.

Inhoud

Doelgroep

Leerkrachten, zorgcoördinatoren, leerlingenbegeleiders, CLB-medewerkers, hulpverleners, opvoeders, therapeuten, psychologen. Iedereen die werkt met kinderen en / of jongeren.

Inlichtingen

ada@deleidraad.be of 0486 388 334

Inschrijven

VOLZET

Start 05 oktober 2019

Docent

Ada Van Moorhem

Prijs

€ 290-

(cursus + warme en koude dranken inbegrepen)

Data

  • Dag 1- 05/10/2019
  • Dag 2- 02/11/2019
  • Dag 3- 23/11/2019

Waar?

Kwekerstraat 1A, 8000 Brugge

Hoe laat?

Start stipt om 09:00
Einde voorzien om 17:00

Inschrijven