Sociale vaardigheidstraining en zelfvertrouwen stimuleren

Omschrijving

Deze opleiding beoogt een zeer praktische en doelgerichte opleiding rond psychosociale weerbaarheid, sociale vaardigheidstraining en zelfvertrouwen stimuleren.

Sociale vaardigheden zijn de basis voor een optimaal zelfvertrouwen. Als kinderen onvoldoende zelfvertrouwen of te weinig sociale vaardigheden hebben dan ondervinden zij hier veel hinder van. We kunnen kinderen en jongeren echter via doelgerichte oefeningen en opdrachten stimuleren in het ontwikkelen van deze vaardigheden en bijgevolg hun zelfvertrouwen op te krikken.

Deze opleiding beoogt een zeer praktische en doelgerichte opleiding rond psychosociale weerbaarheid, sociale vaardigheidstraining en het stimuleren van zelfvertrouwen bij kinderen en jongeren.

Na afloop van deze opleiding ben je in staat om zelf te werken met kinderen en jongeren rond zelfvertrouwen en sociale vaardigheden.

Inhoud

Doelgroep

Leerkrachten, zorgcoördinatoren, leerlingenbegeleiders, CLB-medewerkers, hulpverleners, opvoeders, therapeuten, psychologen. Iedereen die werkt met kinderen en / of jongeren.

Inlichtingen

ada@deleidraad.be of 0486 388 334

Inschrijven

Start 5 oktober 2019

Locatie - Duur

Dagcentrum Oranje
Bilkske 5, 8000 Brugge
(Bereikbaar met het openbaar vervoer – parking in de buurt mogelijk)

3 zaterdagen van 9u tot 17u (start bij 7 inschrijvingen)

Aantal deelnemers

De workshop gaat van start bij een minimum aantal deelnemers, anders worden de reeds uitgevoerde betalingen teruggestort.

Docent

Ada Van Moorhem: Psychotherapeute – kindertherapeute – docent – supervisor

Prijs

290 euro (260 euro bij inschrijving en betaling voor 04/09/2019)
( cursus + warme en koude dranken inbegrepen)

Wanneer

  • 5/10/2019
  • 02/11/2019
  • 23/11/2019

Inschrijven